Tule mukaan stand up-iltaan syyskuussa

EMMAn jäsenenä voit nyt mahdollisuus osallistua MMA Helsingin järjestämään stand up-iltaan ”Huumoria ja huurteisia Helsingissä”. Tule mukaan nauttimaan Suomen parhaiden stand up-koomikoiden esityksistä, saat liput huippuedulliseen hintaan.

Tule mukaan nauramaan ja nauttimaan kollegojen ja ystävien seurasta stand up -viihteen merkeissä Helsingin Amos Rexiin! Tilaisuudessa esiintyy neljä Suomen eturivin stand up -koomikkoa: Sami Hedberg, Heli Sutela, André Wickström ja Mika Eirtovaara. EMMAn jäsenenä saat liput tilaisuuteen edulliseen 10 euron kappalehintaan (max. 2 lippua/jäsen).

Aika: 10.9 klo 19:00 alkaen (ovet avataan klo 18:00) Esitys päättyy noin 21:00.
(Tilaisuudessa on 30 minuutin väliaika.)
Paikka: Amos Rex

Tapahtuma on K18.

Kokoa oma porukkasi ja tule mukaan! Liput kustantavat 10 € / kappale (max. 2 lippua/jäsen).

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä, lippu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Oston jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, joka toimii lippuna tapahtumaan. Ilmoittautuminen on sitova!

Sami Hedberg

Sami Hedbergin pallomainen vartalo on symboli hauskuudelle. Hän on tuttu monesta. Hedberg on ollut elokuvassa, sarjoissa, armeijassa ja muissa jutuissa, joissa joutuu pelleilemään selvitäkseen. Huhu kertoo, että hän omistaa Aristoteleen kadonneen runousopin komediaosuudet. Tämä mahdollistaa kyvyn tehdä hauskaksi kaiken. Tilanne on päätynyt siihen, että Suomen stand up -historiikkia ei pysty kirjoittamaan ilman, että mainitsisi siinä Sami Hedbergin nimeä.

Mika Eirtovaara

Mika on yksi suomalaisen stand up -komiikan kivijalkoja, vaikka miehellä itsellään tuntuu olevan useampi kuin yksi pari jalkoja. Siinä määrin ehtiväinen mies on niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin. Mikan komiikkaa kuvaavat kropan käyttäminen, energisyys ja jutut, jotka usein lipsahtavat nerokkaasti absurdin puolelle. Mika ammentaa aidoista tunteista sellaisia purkauksia ja piruetteja, että jokainen setti on varmasti erilainen eikä jätään koskaan kylmäksi.

Heli Sutela

Freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan kaikkia iästä ja sukupuolesta riippumatta. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä, ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. Seurustelun riemujen lisäksi käsittelyyn pääsee muun muassa isän ja aikuisen tyttären suhde. Sutelan stand upissa saa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin.

Hän esiintyy mielellään suurelle yleisölle. Kyntensä koomikkona Sutela on näyttänyt myös Kumman kaa -televisio-sarjassa, jossa toisen pääroolin lisäksi hänen käsialaansa on puolet hulvattomasta käsikirjoituksesta.

André Wickström

Suomalaisen komiikan kummisetä André Wickström on tehnyt stand up -komiikkaa rautaisella ammattitaidolla jo yli 20 vuotta. Suomenruotsalaisen koomikon sanan säilä on sivaltanut lukuisissa televisio-ohjelmissa viimeisimpänä mm. Nelosen Hyvissä ja huonoissa uutisissa sekä Ylen uutisparodiassa Detta om Dettassa. Wickström on lavalla kuin yhden miehen kokonainen teatterinäytös, joka nappaa yleisön hienoksi hiotun komiikan syövereihin.

Viime vuosina Wickström on panostanut suomalaisen komiikan vientiin, ja esiintynyt erityisesti Ruotsissa niin klubeilla kuin eri tv-ohjelmissakin, esimerkiksi huippusuositussa tv-sarjassa Solsidan.