Itsevarmuuden kehittäminen työnhaussa

MMA järjestää yhteistyössä Työnhakuveturin kanssa koulutuksia.

Itsevarmuus ja ihmissuhdetaidot ovat harjoiteltava taito siinä missä muutkin! Vaikka olisit mestari näissä taidoissa, jokainen voi aina kehittyä entistäkin paremmaksi. Tule kuulemaan parhaat käytännön vinkit DI Karla Niemisen koulutukseen!

Työnhaussa, työhaastatteluissa ja työelämässä itsevarmuus ja ihmissuhdetaidot ovat isossa osassa. Epävarmasti itsensä esiin tuovan osaamista saatetaan epäillä ja moni työnantaja etsiikin ”hyvää tyyppiä” tiimiinsä. Onneksi jokainen voi olla hyvän ensivaikutelman antava, mukavan small talkin ja itsevarman esiintymisen taitava hyvä tyyppi, niin vapaalla, työnhaussa kuin työssäkin.

Tässä koulutuksessa opit miten teet vaikutuksen heti kohtaamisen aluksi, kuinka saat luotua hyväntuulisen keskustelun, miten näytät vakuuttavuutesi ja kuinka tunnet olosi itsevarmaksi. Ihmissuhdetaidoilla on elämässä iso merkitys, eikä kyse ole vain henkilökemioista, vaan periaatteista, jotka jokainen voi oppia. Teemme myös käytännön harjoitteita, ja Karla antaa täsmävinkkejä osallistujien kysymyksiin.

Tervetuloa mukaan!

Ihmissuhdetaitokouluttaja & DI Karla Nieminen tietää, miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono. Jäänmurtajat-koulutuksissa ihmissuhdetaitojaan ovat vuodesta 2011 kehittäneet jo tuhannet tyytyväiset osallistujat.